Peukku-pallolla

Tyytyväisiä asiakkaita, meiltä sinulle

Olemme luotettava yhteistyökumppanisi kaikissa asiakaspalvelukanavissa vuoden jokaisena päivänä. Varmistamme asiakkaillenne korkeatasoisen asiakaspalvelun ja autamme kehittämään liiketoimintaanne kohti entistä parempia lukuja. Autamme selviytymään ruuhkahuipuista ja kausivaihteluista, jolloin sinulle jää aikaa keskittyä olennaiseen.

torvi

Ole tavoitettavissa oikeissa kanavissa

Ole siellä, missä asiakkaasi sinua tavoittelevat. Tarvittaessa autamme löytämään tarpeisiinne parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden, joka parantaa tavoitettavuuttanne eri kanavissa: puhelimessa, chatissa, sähköpostitse ja somessa. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin sekä tarvittaessa 24/7.

sydan

Ensiluokkainen asiakaskokemus

Ratkaisemme asiakkaiden yhteydenotot ammattitaitoisesti yhden kontaktin periaatteella. Jotta asiakastyytyväisyys säilyisi korkealla tasolla, valvomme kontaktien laatua ja puutumme havaittuihin epäkohtiin. Palvelutasomme ovat alan parhaimmistoa.

Lue lisää!

 

Tyytyväisiä asiakkaitamme

Miljoona asiakaspalvelutilannetta vuodessa

Tiedätkö, millaista asiakaspalvelua asiakkaasi toivovat? Hoidamme vuodessa noin miljoona eri alojen asiakaspalvelutilannetta. Vuosien kokemus on muovannut meistä asiakaspalvelun huippuosaajan.

Lue meistä lisää!