Meistä

Hyväntuulisen asiakaspalvelun ammattilainen

Me Avacalla huolehdimme siitä, että asiakkaasi saavat parasta mahdollista palvelua. Olemme kumppanisi myötä- ja vastamäessä, tuemme sinua liiketoimintasi kehittämisessä ja annamme sinulle tilaa menestyä.

Monikanavainen, kielitaitoinen, tehokas

Vahvuuksiamme ovat ratkaisukeskeinen palvelu sekä henkilöstömme ammattitaito ja pysyvyys. Monikanavainen ulkoistettu asiakaspalvelumme on käytössäsi aina halutessasi. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, kaikilla toimialoilla. Asiakkaasi tulevat aina yhtä tehokkaasti palvelluiksi, ruuhkahuipuista ja kausivaihteluista riippumatta.

Arvostamme vuorovaikutusta ja kumppanuutta

Tavoitteemme on solmia asiakkaidemme kanssa pitkäkestoisia kumppanuuksia. Kokemuksesta tiedämme, että hyvällä vuorovaikutteisella yhteistyöllä saadaan aikaan parhaita tuloksia. Säännöllinen yhteydenpito ja raportoinnin tarjoamat seurantatulokset auttavat sinua kehittämään liiketoimintaasi niin, että se vastaa toimialasi tarvetta ja markkinatilannetta.

Kerro meille mitä tarvitset, me toteutamme näkemyksesi. Tuemme viestintääsi ja nostamme yrityksesi edelläkävijöiden joukkoon.