Palvelut

Palvelutason nostaminen lisää kaupallisia mahdollisuuksia

Asiakkaat etsivät tietoa ja tekevät ostopäätöksiä vuorokauden kaikkina aikoina. Ja odottavat saavaansa vastauksia nopeasti ja asiantuntevasti. Hyvä asiakaskokemus syntyy siitä, että asiakkaat tavoittavat yrityksesi ja saavat hyvää palvelua ajasta ja paikasta riippumatta, silloin kun heille parhaiten sopii.

Parantunut tavoitettavuus lisää asiakastyytyväisyyttä

Tässä digitaalisessa maailmassa ja globaalissa kilpailussa on erittäin tärkeä varmistaa asiakkaille paras mahdollinen asiakastyytyväisyys ja -kokemus. Menetättekö puheluja yllättävien ruuhkahuippujen aikana tai yrittävätkö asiakkaat tavoitella teitä aukioloaikojenne ulkopuolella? Tai haluaisivatko asiakkaanne olla teihin yhteydessä esimerkiksi chatin kautta, mitä teillä ei vielä ole käytössä?

Avaca auttaa sinua löytämään tarpeisiinne parhaiten sopivan palvelukokonaisuuden, jonka avulla tavoitatte uusia asiakkaita, kasvatatte myyntiä ja saavutatte entistä parempia tuloksia. Palvelemme asiakkaitanne kaikissa kanavissa haluttuina aikoina, myös iltaisin, viikonloppuisin ja pyhinä - tarvittaessa 24/7. Ole siellä, missä asiakkaasi sinua tavoittelevat.

Jotta saisitte lisättyä asiakastyytyväisyyttä, koulutamme henkilökuntaamme ja valvomme kontaktien laatua jatkuvasti. Jos havaitsemme epäkohtia, puutumme niihin välittömästi. Ratkaisemme asiakkaidenne yhteydenotot ammattitaitoisesti yhden kontaktin periaatteella. Palvelutasomme ovat alan parhaimmistoa.

Ei investointeja

Koska toimimme itse kehittämässämme Desk Contact Center -järjestelmässä, toiminnan käynnistäminen ei vaadi teiltä mitään laite- tai ohjelmistoinvestointeja. Asiakaspalvelusta kustannukset muodostuvat käytön mukaan €/min (Inbound) tai tulosperusteisesti (Outbound).

Riskitön vaihtoehto ilman määräaikaisia sopimuksia

Asiakaspalvelumme avulla voit vapauttaa resursseja muuhun tuottavaan työhön sekä keskittyä olennaiseen. Meillä on pitkä kokemus yhteistyökumppanuuksista eri aloilta ja haluamme auttaa teitä menestymään omassa liiketoiminnassanne.

Kaikissa palveluissamme on Pilot-mahdollisuus ilman sitoumuksia.